ВИДЕА од STAND-UP MACEDONIA: Насмејте се слатко во ова неделно попладне

Loading...

Stand-Up Macedonia одржа претстава со име “Умри Мушки” која се одржа на 02.02 оваа година. Датумот на одржување ветува дека претставата била одлична. Ако сакате да се насмеете, а на 02.02. не сте присуствувале таму, проследете ги видеата, одлично ќе се расположите ова неделно попладне.Stand-Up Macedonia ви прикажува:

Stand-Up Macedonia ви прикажува:

loading...
Loading...