Видео: Кога си мислиш дека супер пееш…

Loading...

Под туш? Во кујна? Во спална? Каде вие си потпевнувате најчесто?Ало! Леле, извинете, ќе престанам… Почекајте малку, ве молам, ми ѕвони втората линија. Ало… Да, извинете, ќе престанам…
Ало! Леле, извинете, ќе престанам… Почекајте малку, ве молам, ми ѕвони втората линија. Ало… Да, извинете, ќе престанам…

loading...
Loading...