Видео: Што изјави Бранко за неговото апсење!

Видео: Што изјави Бранко…Видеото од изјавата на Бранко може да го погледнете на следната страна…

 

Секако нашата цел беше само да ве насмееме :)Видеото од изјавата на Бранко може да го погледнете на следната страна…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: