Вика не била спонзоруша, а…

Loading...

-Последен пат пијачка што си платила е Вива сокче на голем одмор во 5-то одделениe…
-Дополнете и  ваши примери во коментар..-Последен пат пијачка што си платила е Вива сокче на голем одмор во 5-то одделениe…

loading...