Влав праќа писмо до родителите: Мамо тате, пратете ми 100 денари…

Loading...

Влав праќа писмо до родителите:
„Мамо тате, пратете ми 100 денари, да се сликаме со свршеницата да ја видите“.Влав праќа писмо до родителите:
„Мамо тате, пратете ми 100 денари, да се сликаме со свршеницата да ја видите“.
Го добил следниот одговор:
– Ти праќаме 50 денари, сликај ја само свршеницата, тебе те знаеме.Влав праќа писмо до родителите:
„Мамо тате, пратете ми 100 денари, да се сликаме со свршеницата да ја видите“.
Го добил

loading...
Loading...