Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот…

Loading...

Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот: – Дај ми две дупли вотки.Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот: – Дај ми две дупли вотки.
– Ти изгледа си имал многу тежок ден, а?
– Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер.
Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува:
– Испадна дека и помладиот брат ми бил педер.
Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува:
– Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!?
– Има… жена ми.Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот: – Дај ми две дупли вотки.
– Ти изгледа си имал многу тежок ден, а?
– Абе остај,

loading...
Loading...