Влегува човек во продавница, си купува цигари, ги отвара и пале една…

Влегува човек во продавница, си купува цигари, ги отвара и пале една…Продавачот му вика:
— Извинете господине, тука не се пуше!
— Е како продавате цигари, а не се пуше?
— Ами, ние и тоалетна хартија продаваме…Продавачот му вика:
— Извинете господине, тука не се пуше!
— Е како продавате цигари, а не се пуше?
— Ами, ние и тоал

Пронајдете не на следниве мрежи: