Влегува Цветко во кафеана и му вели на келнерот: Донеси ми 13 вињака!

Loading...

Влегува Цветко во кафеана и му вели на келнерот: – Донеси ми 13 вињака! Келнерот се зачудил, ама ништо не рекол и му ги донел и ги наредил на масата и го прашал:– Во ред ли е? Влегува Цветко во кафеана и му вели на келнерот: – Донеси ми 13 вињака! Келнерот се зачудил, ама ништо не рекол и му ги донел и ги наредил на масата и го прашал:– Во ред ли е? – Одлично, а сега првата и последната врати ги назад. – Зошто?– Абе, од првата се наежувам, а од последната ми се лоши.Влегува Цветко во кафеана и му вели на келнерот: – Донеси ми 13 вињака! Келнерот се зачудил, ама ништо не рекол и му ги

loading...
Loading...