Влегува Мујо во банка за сперма, и откако ги пополнил сите…

Loading...

Влегува Мујо во банка за сперма, и откако ги пополнил сите потребни обрасци, сестрата му дала чашка. Мујо ја зел, се свртел и се вратил: – Мала е чашкава, дај ми ти на мене тегла!
 Влегува Мујо во банка за сперма, и откако ги пополнил сите потребни обрасци, сестрата му дала чашка. Мујо ја зел, се свртел и се вратил: – Мала е чашкава, дај ми ти на мене тегла!
Земал тегла, оди во кабината, и после некое време се слуша:
– Ухххх, гррр, аууууу!
Излегува Мујо целиот испотен, го брише челото и оди до кај сестрата:
– Ве молам дајте ми и еден пешкир.
Влегол повторно во кабината, кога од таму повторно:
– Аааа, уууууууф, грррр!
Сестрите се собрале пред кабината. Излегол Мујо и ги прашал:
– А, можете ли малку да го наморките пешкиров?
Му го дале навлажнет. Мујо повторно влегол во кабината и почнал да стенка:
– АААААА, уууу, грррр!
После некоја минута излегува од кабината незадоволен, нервозен и пцуе:
– Добро, да му е*ам мајката, која будала го стегнала волку капакот на теглава!?Влегува Мујо во банка за сперма, и откако ги пополнил сите потребни обрасци, сестрата му дала чашка. Мујо ја зел, се свртел и се вратил: – Мал

loading...
Loading...