Влегува полицаец во бурекџилница…

Loading...

Влегува полицаец во бурекџилница и вели:- Дајте ми бурек! Продавачката веднаш му одговорила дека немаат бурек.
 Влегува полицаец во бурекџилница и вели:- Дајте ми бурек!
Продавачката веднаш му одговорила дека немаат бурек.Полицаецот упорен пак и вели:- Дајте ми тогаш со месо!
Го гледа продавачката и му вика:А бе ти луд си или луд се правиш, ти реков нема бурек!
Полицаецот пак упорен:- Епа тогаш дајте ми со сирење!
Се изнервирала продавачката и отишла кај шефот на полицаецот и му кажала што се случило.
Шефот на продавачката и рекол:- Е штом така ти правел, требало да го земеш бурекот и да му го удриш од главата!
 Влегува полицаец во бурекџилница и вели:- Дајте ми бурек!
Продавачката веднаш му одговорила дека немаат бурек.Полицаецот упорен

loading...
Loading...