Во болница носат човек со преврзана глава…

Loading...

Во болница носат човек со преврзана глава.Во болница носат човек со преврзана глава.
Сестрата ги потполнува документите и го прашува:
– Женет?
– Не, не, кола ме удри…Во болница носат човек со преврзана глава.
Сестрата ги потполнува документите и го прашува:
– Женет?
– Не, не, кола ме удри

loading...
Loading...