Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша. Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар…

Loading...

Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел – па така секој размислува во себе…Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел – па така секој размислува во себе:
Бабата си мисли:– Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една…
Плавушата мисли:– Хмм, Гркот сигурно сакал да ме фати, но во темница ме промашил ја фатил бабата и оваа му плеснала една…
Гркот мисли:– Македонецот сигурно ја фатил плавушата, а таа сакала да му удри шамар, но го промашила и ме удри мене…
Македонецот мисли:– Уф, едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го расшамарам Грков!Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот

loading...
Loading...