Во Охрид пронајдена замена за Мекдоналдс!!!

Loading...

Во Охрид пронајдена замена за Мекдоналдс !!!Ова е нашиот предлог, зш Мекдоналдс го затворија сега да се најт некој паметен Охриѓанец и да му отворит еден ваков ресторант !
Извор: ohrigani.mkОва е нашиот предлог, зш Мекдоналдс го затворија сега да се најт некој паметен Охриѓанец и да му отворит еден вак

loading...
Loading...