Во специјална бања за ослабнување одат 5-6 средовечни, стегнати жени на третман…

Loading...

Во специјална бања за ослабнување одат 5-6 средовечни, стегнати жени на третман…Во специјална бања за ослабнување одат 5-6 средовечни, стегнати жени на третман……
Инструкторот првиот ден од сабајле ги спроведува вежбите, трчење,склекови, разни вежби, и таму кај приквечерината овие скапани седнуваат на душекот, а инструкторот им објаснува колку калории изгубиле…
-Сите овие вежби што ги направиме денеска, е исто какио да сте имале секс три пати денеска….
-Ами што не не изе*а, што не мачиш вака…Во специјална бања за ослабнување одат 5-6 средовечни, стегнати жени на третман……
Инструкторот првиот ден од сабајле ги спроведува вежб

loading...
Loading...