Во стан ѕвони водоводџија, му отвара Трпе…

Во стан ѕвони водоводџија, му отвара Трпе…– Добар ден, сте имале проблем со водоводот?
– Не бе, исправен е.
– Нели е ова станот на Цветко?
– Не јас сум Трпе, Цветко се исели пред два месеци.
– Де бе што му е на овој народ! Прво вика мајстор, а после се сели.– Добар ден, сте имале проблем со водоводот?
– Не бе, исправен е.
– Нели е ова станот на Цветко?

Пронајдете не на следниве мрежи: