Во затвор

Мујо и Хасо служеле затворска казна. Кога одеднаш Мујо нашол некој фломастер и почнал да црта по ѕидот, Хасо на тоа му вели:
-Немој да шараш по ѕидот ќе не избркаат.Мујо и Хасо служеле затворска казна. Кога одеднаш Мујо нашол некој фломастер и почнал да црта по ѕидот, Хасо на тоа му

Пронајдете не на следниве мрежи: