Во затворска ќелија разговараат тројца дечки…

Loading...

Во затворска ќелија разговараат тројца дечки од кои: првиот консумирал кокаин, вториот спид, а третиот марихуана.
 Во затворска ќелија разговараат тројца дечки од кои: првиот консумирал кокаин, вториот спид, а третиот марихуана.
Па едно попладне си прават муабет:
Првиот вели: Да имавме една лажичка кокаин имаше да прелетаме низ решеткиве.
Вториот му одговара: Па да имавме ние една лажица спид имаше со заби да ги искршиме решеткиве и да излеземе надвор.
Третиот на тоа им вели: Ма заебете вие тоа, да имавме ние еден џоинт и тука ќе ни беше добро!Во затворска ќелија разговараат тројца дечки од кои: првиот консумирал кокаин, вториот спид, а третиот марихуана.
Па едно попладне си права

loading...
Loading...