Водат љубов маж и жена, а мажот ѝ вели…

Loading...

Водат љубов маж и жена, а мажот ѝ вели:– Ај сега малку доле..ај сега малку горе..Водат љубов маж и жена, а мажот и вика: – Ај сега малку доле..ај сега малку горе..ај малку десно ај малку подоле полево.. А жената: – Добро драги, ти мене ме ебеш или ме паркираш?Водат љубов маж и жена, а мажот и вика: – Ај сега малку доле..ај сега малку горе..ај малку десно ај малку подоле полево.. 

loading...
Loading...