Вработете се – Има слободно работно место во Алкалоид!

Loading...

Здравото човечко тело понекогаш буди повеќе од искрена восхит. За нас во АЛКАЛОИД, постојана инспирација и стремеж е да го заштитиме и да го сочуваме овој скапоцен подарок на природата. Повеќе од 7 децении со неуморна страст создаваме производи кои се синоним за врвен квалитет. Постојано инвестираме во нашиот сон за поздрав живот на секој поединец, затоа што веруваме дека здравјето е пред се!
АЛКАЛОИД  АД –СКОПЈЕ го објавува следното слободно работно место:
1. OE Корпоративни служби – Маркетинг-комуникации
1.1. Медиумски координатор – 1 (една) позиција
Потребни квалификации и вештини

 
– ВСС;
– минимум 3 години работно искуство во интернационална маркетинг-агенција (на позиција медиумски планер, лице задолжено за работа со клиенти (client service или account)) или во маркетинг-оддел на електронски медиум;
– напредно познавање од областа на медиумското планирање, ефикасност на цена (CpP) и ефективност на кампања (reach/fq);
– познавање од областа на буџетирање и управување со буџети;
– основно познавање на продукциска работа;
– познавање и интерес за трендовите во областа на медиумите;
– работно искуство со медиуми (off-line и on-line);
– иницијативност, динамичност и креативност во работата;
– ориентираност кон тимска работа;
– придржување до зададените рокови;
– одлично познавање на пакетот MS Office;
– одлично познавање англиски јазик.
Повеќе на следниот ЛИНКПовеќе од 7 децении со неуморна страст создаваме производи кои се синоним за врвен квалитет. Постојано инвестираме во нашиот сон за поздрав жи

loading...
Loading...