Вработување на агенти за продажба

Loading...

За сите оните кои бараат работа, прочитајте ја понудата за вработување на агенти за продажба…Компанијата „Хајмарк“, специјализирана за внатрешно рекламирање, користејќи ја технологијата и инфраструктурата на телекомуникацискиот оператор „Оне“ со својата технологија и инфраструктура, настапуваат заедно на нашиот пазар и го претставуваат медиумот на дигитални екрани, популарно наречен „digital signage“…
Во моментов имаме потреба од вработување на кандидати на позиција Агенти за продажба.
Повеќе прочитајте на следниот линк. Компанијата „Хајмарк“, специјализирана за внатрешно рекламирање, користејќи ја технологијата и инфраструктурата на тел

loading...
Loading...