Вработување со субвенционирање

Loading...

Оглас за вработување со субвенционирање, за сите невработени до 29 години,за оние кои бараат работа од 40 до 49 години, за невработени над 50 годишни, почетна плата 13 000 денари.
Повеќе информации на следниот линк. Оглас за вработување со субвенционирање, за сите невработени до 29 години,за оние кои бараат работа од 40 до 49 години

loading...
Loading...