Задача за првачиња која збуни многу луѓе на Фејсбук!

Можеби веќе сте ја виделе некаде…Едноставна е но успеа да збуни многу луѓе…
Мајката има 32 години, таткото е постар 3 години, а синот е помал од таткото 10 години. Колку години имаат заедно?Едноставна е но успеа да збуни многу луѓе…
Мајката има 32 години, таткото е постар 3 години, а синот е помал од таткото 10 години. Колку

Пронајдете не на следниве мрежи: