„Задолжителен“ школски прибор: Вино и ракија

Loading...

Малку вранец, малку каберне севињон…важно е во училиште да не трнете „неспремни“ без „основниот“ прибор.
Ракијата не мора да ја има во големи количини, но сепак е „задолжителна“ во школскиот прибор.Малку вранец, малку каберне севињон…важно е во училиште да не трнете „неспремни“ без „основни

loading...
Loading...