Зафрканција по телефон: Оператор на Т-Mobile vs Клиент

Loading...

Конечно се разбраа. Погледнете го видеото, дознајте за што станува збор.Конечно се разбраа. Погледнете го видеото, дознајте за што станува збор.

loading...