Зарем ова не е превулгарно за на училиште?

Дали е нормално да биде облечена вака за во училишна клупа. Секако и ние бевме ученици, но, во никој случај не ни дошло на памет да одиме вака на училиште. 
На следниот ЛИНК погледнете ја галеријата „Зарем вака се оди на училиште“!
Исто така може да се потсетите и на ГАЛЕРИЈАТА од пелени во танга. Секако и ние бевме ученици, но, во никој случај не ни дошло на памет да одиме вака на училиште. 
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: