Застанале тројца црнци да мочаат…

Loading...

Застанале тројца црнци да мочаат:Поминуваат двајца полицајци и ги прашуваат:-Дечки вие од некоја ТВ да не сте…Застанале тројца црнци да мочаат: Поминуваат двајца полицајци и ги прашуваат: -Дечки вие од некоја ТВ да не сте? -Не. -А од некое радио? -Не, не. -Добро, собирајте ги тие кабли и бегајте од тука.Застанале тројца црнци да мочаат: П

loading...
Loading...