Затвореник

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа.- Ок, мила. За поедноставно да ти објаснам, твојот полов орган ќе го наречеме затвор, а мојот затвореник! одговара дечкото.- Сега прво што треба да направиме е да го ставиме затвореникот во затвор. – продолжува дечкото.По првиот секс во животот, девојката лежи насмеана во креветот, закачајќи го дечкото:- Драги изгледа дека затвореникот избега.Вртејќи се накај нејзе насмеан, одговара:- Тогаш ќе мора да го вратиме повторно во затвор.По завршувањето на вториот пат, дечкото полн со себе пали цигара, кога девојката пресреќна со новото искуство повторно му се жали:- Мило, затвореникот повторно избега.Дечкото со последни сили повторно се издига на ниво на задачата. По ова целосно исцрпен легнува на креветот, кога девојка му пак го подбуцнува:- Драги… Затвореникот… Повторно избега.Уморно вртејќи се накај нејзе, одеднаш и се развикува:- АЛО БРЕ, ПА НЕ Е ОН НА ДОЖИВОТНА РОБИЈА!!! ЈАСНО!!!Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу т

Пронајдете не на следниве мрежи: