Здраво маче, што правиш?

Здраво маче, што правиш?Моментот кога забораваш како ти беше името….Всушност, како се викав јас? :DМоментот кога забораваш како ти беше името….Всушност, како се викав јас? 😀

Пронајдете не на следниве мрежи: