Жена ми вчера ме остави….

Loading...

Го сретнуе Трајчо, Трпе и го прашуе:Го сретнуе Трајчо, Трпе и го прашуе:
– Како бе Трпе, шо има ново?
– Жена ми вчера ме остави.
– Аман бе, ништо оди у кафенето маани некоја ракија, да ја ублажиш болката.
– Тешко, не ќе може?
– Зошто, немаш ли пари?
– Пари има, болка нема?Го сретнуе Трајчо, Трпе и го прашуе:
– Како бе Трпе, шо има ново?
– Жена ми вчера ме остави.
– Аман бе, ништо оди у кафенет

loading...
Loading...