Жена седи на шанк и ужива во коктелот, кога забележала еден згоден, отмен и секси маж…

Loading...

Жена седи на шанк и ужива во коктелот, кога забележала еден згоден, отмен и секси маж во кафулето. Не успева да го тргне погледот од него.
 Жена седи на шанк и ужива во коктелот, кога забележала еден згоден, отмен и секси маж во кафулето. Не успева да го тргне погледот од него.
Тој и приоѓа и уште пред да успее да му се извини за непријатното “зјапање“ во него, и шепнува на уво:
“Ќе направам се' што ќе посакаш за 10 евра, но само под еден услов!“
Жената изненадено прашала кој е тој услов, а тој и одговорил:
“Мораш во 3 збора да ми опишеш што сакаш да ти правам!“
Таа кратко размислила и со насмевка му ги става во рака клучевите од дома и му шепнува:
“Исчисти ми дома!“.Жена седи на шанк и ужива во коктелот, кога забележала еден згоден, отмен и секси маж во кафулето. Не успева да го тргне погледот од него.

loading...
Loading...