Жената бесна го начеква мажот кој се прибира утрината. -Каде беше?Те чекав цела ноќ…

Loading...

Жената бесна го начеква мажот кој се прибира утрината.
-Каде беше?Те чекав цела ноќ! Око не склопив…Жената бесна го начеква мажот кој се прибира утрината.
-Каде беше?Те чекав цела ноќ! Око не склопив…
Сопругот уморено:
-О , па да не мислиш јас сум дремнал…Жената бесна го начеква мажот кој се прибира утрината.
-Каде беше?Те чекав цела ноќ! Око не склопив…
Сопругот уморено:

loading...
Loading...