Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничка…

Loading...

Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничкa седната во скутот на мажот и.Аууу – мажу! – извикува сопругата.
Па нема ни половина час како ти ги испеглав панталоните!Аууу – мажу! – извикува сопругата.
Па нема ни половина час како ти ги испеглав панталоните!

loading...
Loading...