Женска средба со Господ

Loading...

Жена доживела инфаркт и во болница додека била во клиничка смрт го сретнала Господ и го прашала: – „Боже, ова сега е крајот на животот.“
„Не е, треба да живееш уште 35 години.“- одговорил
 Набрзо жената закрепнала, па решила да поработи на себе, да си го направи животот поинтересен и позабавен. Направила липосуксија, ставила селикони, направила нова фризура, ги зголемила усните..
Неколку дена потоа автомобил ја прегазил на улица.
Се сретнува повторно со Господ, па го прашала: – Зошто дозволи да умрам, а ми вети уште 35 години живот.“
Господ:- „Извини  не те препознав.“Жена доживела инфаркт и во болница додека била во клиничка смрт го сретнала Господ и го прашала: – „Боже, ова се

loading...