Зетот им телефонира на своите дедо и баба: -Дедо, заколете го јагнето за сабота и викнете музика…

Loading...

Зетот им телефонира на своите дедо и баба:– Дедо, заколете го јагнето за сабота и викнете музика! Ние ќе дојдеме пред ручек!Во сабота јагнето печено, музиката свири…Зетот им телефонира на своите дедо и баба:– Дедо, заколете го јагнето за сабота и викнете музика! Ние ќе дојдеме пред ручек!Во сабота јагнето печено, музиката свири… Младите пристигнуваат и дедото го прашува зетот каков е поводот?– Види, дедо… со музика сум ја зел, со музика ти ја враќам.Зетот им телефонира на своите дедо и баба:– Дедо, заколете го јагнето за сабота и викнете музика! Ние ќе дојдеме пре

loading...
Loading...