Зошто овој „фраер“ го сакаат сите девојки?

Loading...

Што ги натера овие згодни девојки да се сликаат со ова дете?Доколку се прашувате зошто овие згодни девојки го сакаат ова мало дете..одговорот е едноставен.
Шмекер не се станува – Шмекер се раѓа!Доколку се прашувате зошто овие згодни девојки го сакаат ова мало дете..одговорот е едноставен.
Шмекер не се станува – Шмекер се раѓа!

loading...
Loading...