Ж`та ракија за добро утро

Loading...

Постарите од секогаш не учеле дека ракијата е лек за сé, па затоа македонците преферираат да се напијат чашка лозова дури и за добро утро.

Фото: ВечерПостарите од секогаш не учеле дека ракијата е лек за сé, па затоа македонците преферираат да се напијат чашка лозова дури и за добро утро.

loading...