Појак виц немате слушнато: Тони Михајловски раскажува виц – Хорхе оди во посета на Русија (Видео)

Loading...

Нашиот претседател отишол во посета на Русија. Го пречекува Медведев со убава лимузина и нашиот претседател го прашува: Бате Медведев твоја ли е таа лимузина? Леле, колку убава лимузинааа.
Сакаш ваква лимузина. Па вика, сакам.
Пиши една ваква за Хорхе. Пишуваат лимузина. Потоа го прошетал по бродот, и тој го прашува: А, оваа јахта твоја ли е?
Моја е. Сакаш ваква јахта? Сакам. Бриши лимузина, пиши јахта за Хорхе.
Целиот виц проследете го на видеото. Нема потреба да ви раскажуваме кога виц раскажува Тони Михајловски. Еве го видеото:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...