ТРОТИНЕТ ПЛОВИ ВО ВАРДАР – срамот на граѓаните од ден на ден се поголем, ќе сноси ли некој одговорност? Еве во која населба е фрлен во вода!

Срамот на граѓаните се поголем од ден на ден.
Тротитетите кои беа поставени пред неколку дена на служење на граѓаните на Скопје очигледно наместо да бидат од функција, тие се од штета на граѓаните.

Доказ дека тие им наштетуваат на скопјани наместо да им помогнат е тоа што тие масовно се „ослободуваат“ од нив фрлајќи ги во континјери, канти за ѓубре, езерцето во градскиот парк, па се до крадење во автомобил.
Во овие моменти наш читател ни испрати веродостојни фотографии и видеа од тротинет како плови во реката Вардар во близина на Хром – Влае.

ТРОТИНЕТ ПЛОВИ ВО ВАРДАР – срамот на граѓаните од ден на ден се поголем, ќе сноси ли некој одговорност? Еве во која населба е фрлен во вода!

Бидејќи истиот е целосно заглавен под вода и бидејќи е веќе ноќ не може да се долови убаво целата глетка, но дефинитивно станува збор за тротинетите кои се поставени на служба на граѓаните.

Пронајдете не на следниве мрежи: