Фото: Крајот на светот започна во Србија

Loading...

Кратко и јасно, крајот на светот започна во соседна Србија.

Еден србин, кој живее во Белград, прати слики на која се гледа како крајот на светот започна во Србија.

Погледнете зошто:

 

 

loading...