Сакаш да се муваме?!

Здраво сакаш да се муваме?Девојката ја одби понудата на дечкото, но ниту тој не остана по кусо, одлично ја „спушти на земја“.Девојката ја одби понудата на дечкото, но ниту тој не остана по кусо, одлично ја „спушти на земја“.

Пронајдете не на следниве мрежи: