Безобразно: Пензионерка нема да го посети Сити Мол

Loading...

Во попладневните часови до нашата редакција стигна допис од домот за стари лица„Фиданка“ во кој тамошните штитенички се жалат од една штитеничка во поодмината склеротична фаза дека одбива да се придружи на …
Целата вест на:
https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/nevesti/bezobrazno-penzionerka-nema-da-go-poseti-siti-mol
 
 

loading...
Loading...