Вицови за пензионери

Loading...

Дедо и баба седат на клупа.

На бабата и се кренала сукњата и дедото вели:

 – Покриј ја таа гробницата мори! 

Еее зошто, да не се дигне  мртовецот?

Двајца пензионери:

– Абе, можеш да имаш секс? 

– Да чукнам во дрво, можам. 

– Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс? 

loading...