Тенкот и Фичото

Loading...

Си биле еден тенк и едно фичо. 

Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот?

Фичото на ова му одговарило: Подобро со мотор во газот, него со к*р на чело!

loading...