Се бара Продажен аналитичар

Loading...

Друштвото за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје, има потреба од 1 вработувањe за работно место Продажен аналитичар во Скопје (дирекција) со полно работно време.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodazhen-analitichar/2341

loading...
Loading...