Побарувачка за млади банкари

Loading...

Доколку имате универзитетска диплома од областа на економијата, правото, земјоделието, техничките факултети или сте апсолвент на некој од горенаведените области, имате желба да го надоградите и продлабочите своето знаење…

 

АПЛИЦИРАЈТЕ!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-apliciranje-/2474

 

loading...
Loading...