Вработување на градежен инженер

Loading...

ТЕЛЕЛИНК МК Скопје, водечка компанија за системски интеграции во Југо – Источна Европа со докажано искуство, професионални способности и опсежни познавања во областите на Безжични Мрежи, Систем Интеграции и Интелигентни Објекти има потреба од вработување на ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/gradezhen-inzhinjer/2494

 

loading...
Loading...