Актуелни отворени работни позиции! Побрзајте

Loading...

ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно Одобрение бр. 08-4764/3  издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.
Актуелни отворени работни позиции!

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/razlichni-pozicii-vo-katar/2538

loading...
Loading...