Керфур бара раководител

Loading...

Carrefourе компанија која постои 40 години и е водечка во својата дејност, со повеќе од 475.000 вработени  во повеќе од 35 земји во  светот, со што се декларира во првите 13 најработодавци во светот.
Carrefour групацијата на Балканот, а со тоа и на македонскиот пазар делува преку долгогодишното партнерство со Marinopolus  групацијата.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/hipermarket-carrefour/2537
 

loading...
Loading...