10 вицови од црна хроника

Loading...

Која жена добива најмногу ружи за 8ми март?

Онаа што ќе умре на 7ми март.

 

Влегува калуѓерка кај игуманија и кажува:

Замисли чесна мајко, отидов во шумата и еден гад ме силуваше. Што да правам?

Не грижи се ќерко изеди три лимуни.

Зар тоа ќе помогне?

Не, но барем ќе ти ја тргне насмевката на лицето…

 

 

Сестра: Докторе докторе, надвор има пациент некоја машина му ги отсекла двете нозе.

Доктор: Кажи му нека влезе.

 

 

 

Каде ќе најдеш куче без раце и нозе?

-Таму кај шо си го оставил.

 

 

 

Тато, тато што е абортус?

Оди прашај ја сестра ти.

Ама тато јас немам сестра!

Ееее!

 

 

 

Како децата од Чернобил бројат до 30?

На прсти!

 

 

 

Мал вампир ја прашува мајка си:

Мамо, каков беше тато?

Вкусен…

 

 

 

Бин Ладен е стварно Ладен.

 

 

 

Знаеш ли дека вдовец умрел и се оставил на државата?

А колку?

Три девојчиња и две момчиња.

 

 

 

За што човекот цел живот работи?

За два кубика земја и неколку даски. 

  

Анализа: Која е разлика помеѓу Роналдо, Меси, Роналдињо и Гатузо 

Вицови за Амди Бајрам 

Татко ми ме буди сабајле со висок тон: „Станувај бе вол! Треба да идеме во Сити Мол.“

 

loading...