Американците немаат појма кај е Ирак

Loading...

Како што објави Washington Post минатиот месец, дури 15 отсто од републиканците од Охајо веруваат дека Мит Ромни има повеќе заслуги за убиството на Бин Ладен од Барак Обама, пренесува tportal. 

Меѓутоа, тоа би можело да биде поврзано со гласачката психологија и предизвикувањето грешки, како и со самозалажувањето и незнаењето. Но Foreign Policy објави уште некои статистички податоци поврзани со американскиот народ, при што некои од нив се навистина изненадувачки.

 

Целиот текст, кој е мошне интересен прочитајте го на линкот што следи:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/od-rabota-nema-sramota/amerikancite-nemaat-pojma-kaj-e-irak

loading...
Loading...